Op
Balder
Jill
Ping
Keetha
Gæstebog


 

HISTORIEN BAG KENNEL LABDINE.

Interessen for labrador har jeg haft lige siden jeg var ca. 8 år.  Mine søskende, min far og jeg ønskede os virkelig en hund, men mor var imod det, hun havde aldrig haft hund før.

En dag min farmor og farfar kom på besøg, åbnede farmor bildøren og gav hun mig en hundesnor i hånden og jeg troede ikke mine egne øjne, for i enden af snoren var en lille sød gul labrador hvalp. Hvalpen stammede fra en skytte på Gyldensten ved Bogense.


Klik på billedet
 

Han var en dejlig hund, men også en værre børste. Når der kom gæster blev folk altid bange for ham, for nakkehårene stod som stive børster og han gøede som en fandens karl, men halen logrede, så han var ikke nem at blive klog på.

En dag vi så Dus med dyrene med Poul Thomsen, var skytten fra Gyldensten på besøg med en flot gul hanhund, og det viste sig, at det var faren til vores hund.

Ca. 4-5 år senere begynder min fars søster at komme sammen med skytten fra Gyldensten, og vi når at opleve vores hunds far Martini. Han blev ca. 14 år, selvom han havde haft en meget aktiv jagtkarriere.

Skytten fra Gyldensten havde i 1989 købt en stor flot brun Labrador han ”Balder” fra Irland, og blev meget fascinerede af denne type hund.


Klik på billedet

 
Den havde et anderledes temperament end de andre hunde han havde haft. Den var mere rolig og gøede næsten aldrig, det var en meget rolig familie hund og alligevel meget arbejdsivrig.


Da Balder var en gammel hund, nogle kuld hvalpe var det da også blevet til, blev min fars’s søster og skytten gift, men skytten døde desværre nogle måneder senere. Min fars søster stod nu med Balder, samt en avls tæve ” Brønd Jill”.


Klik på billedet

Balder skulle nyde sit otium hos min fars søster, men Jill var stadig en aktiv jagt hund. Da min fars søster ikke gik på jagt, fik min far hende over i hele jagt perioder, også andre jæger lånte hende engang imellem.

Hun var så dejlig en hund og alle kunne styrere hende, derfor fik min far sin søster til at køre et sidste kuld hvalpe på hende. Min far fik en brun tæve ” Keetha” af det sidste kuld og hun er mor til min tæve Dina.


Klik på billedet

Mit ønske er at fortsætte med denne gamle afstamning, som jeg har kendt til siden jeg var barn, og som jeg bare faldt for med det samme jeg kom i kontakt med den.


Jeg ønsker alle jer der har erhvervet en hund af denne stamme, alt held og lykke med jeres nye hund fra Kennel Labdine

                                                                        Susanne Larsen

 

 

  til toppen  

 

 

 

     
     


 

Susanne Larsen Blåbækvej 1  4640 Faxe:  mobil. 3029 9585